Minnin lemmikkiruoan verkkokauppa nyt avattu!

Tassujen töminää ja iloista hännän heilutusta!

Uusi kotimainen lemmikkiruoan verkkokauppa on nyt avattu! Asetu mukavasti tuoliin ja käy tutustumassa verkkokauppamme valikoimaan ja meihin.

Ensimmäinen tuotteemme on laadukas, 100 % kotimainen naudan kuivaliha Minnin Beeffi. Valikoimamme laajenee myös muilla tuotteilla, joten pidäthän silmällä Uutiset-osiota, jossa ilmoitamme uutuustuotteiden saapumisesta verkkokauppaamme.

Verkkokaupan avajaisten kunniaksi arvomme kolmelle onnekkaalle 1 kg Minnin Beeffi –naudan kuivalihaa (palkinnon arvo 15,90 €). Osallistu arvontaan Minnin Facebookissa tykkäämällä sekä kommentoimalla, minkälaisia tuotteita sinä toivoisit lisää lemmikillesi.

Facebook ei ole osallisena arvonnassa ja arvonnan järjestää Minnin Oy. Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja ei tallenneta tai käytetä muuhun kuin kyseisen arvonnan suorittamiseen ja voittajien kontaktointiin. Arvonta päättyy 15.6.2021 ja voittaja julkistetaan 19.6.2021. Palkinto toimitetaan voittajille postissa.

Kissa ja koira