Minnin Deeri

10,90 

Kuvaus

Minnin Deeri on laadukas lemmikkieläinten täydennysrehu, joka on tehty 100% kotimaisesta peuranlihasta. Sen kuivattu, jäkälämäinen rapsakka olemus mahdollistaa sen että siitä pystytään pilkkomaan juuri oikeankokoisia paloja. Se sopii hyvin niin treeni kuin hemmottelu hetkiin. Tuote ei sisällä lisäaineita, joten se sopii herkemmällekin vatsalle.

Minnin Deeriä voidaan käyttää kaikille lihaa syöville lemmikeille lisäproteiinin lähteenä, raakaruokinnassa tuorelihan sijaan, aktivointilelujen täytteenä tai kuivaruoan lisänä tuomaan vaihtelua ruokavalioon. Minnin Deerissä on houkutteleva lihan tuoksu ja siitä on helppo valmistaa myös maistuvia treeni- ja makupaloja.

Sopii myös kissoille ja muille lihaa syöville lemmikeille.

Koostumus
Kotimainen peuranliha

Ravintoaineet
Raakavalkuainen 55,8 %, raakarasva 37,7 %, kosteus 4,3 %,

Säilytys kuivassa ja valolta suojassa.

Käyttöohje

Kuivalihaa käytettäessä tulee muistaa, että se on vahvaa ravintoa ja tästä syystä lemmikkisi on hyvä totuttaa siihen vähitellen. Tuotetta voi sekoittaa puuroon, riisiin, perunaan tai kasviksiin. Myös turvotettuna kuivaruoan seassa.

On muistettava, että aina kuiva tuotteita syötettäessä tulee myös varmistaa, että lemmikille on riittävästi raikasta vettä tarjolla.

Pelkkää kuivalihaa ei tule koskaan syöttää ainoana ravinnonlähteenä. Muistathan huolehtia tarvittavista ravintolisistä.
Käytä osana lemmikin terveellistä ja monipuolista ruokavaliota.